Isten hozta kedves Vendég Tatabánya oldalán! Egy fogfájás, egy nyilallás sohasem jön jókor, de utazáskor, ismeretlen helyen végképp úgy érezzük, hogy az ég szakadt le ránk és elárvultunk.
Azt úgyis hiába mondjuk, hogy ne féljen a fogorvostól! A fogorvos a fogzástól, a tejfogak előbújásától az úgynevezett harmadik fog felépítéséig végigkíséri az emberek életét. El kell felejteni azt a badarságot, hogy “…semmi sem fáj jobban, mint a fogfájás.” A fogorvos nem arra esküdött fel, hogy fájdalmat okozzon - éppen ellenkezőleg! Minden tudását, felkészültségét annak szolgálatába állítja, hogy minél kevesebb legyen a szenvedés, úgy testileg, mint lelkileg...Tatabánya hirdetések:

Készházak a gyártótól. 100 nm-es extra szigetelt ház. 19 MILLIÓ forint /áfával és alappal
Kiemelten energiatakarékos gyorsház, könnyűszerkezetes ház megoldások Tatabánya közelében

Tatabánya fogorvos hirdetések:

Amit mondunk az annyi: „Jöjjön velünk, mi megmutatjuk ingyenesen, hol találja meg a legközelebbi fogorvost, mikor van a rendelési idő, milyen fogászati szolgáltatást nyújtanak partnereink!” Nézzen körül a weblapon, és látni fogja, itt minden Önért van, hogy Ön is mosolyoghasson - félelem nélkül, a szép fogaival!

Ingyenes Tatabánya fogorvos, fogászat hirdetés feladás:

 1. Dr Jakabó Fogszakorvosi Bt.

  Fogorvosi magánrendelőmben (Tatabánya Réti u. 25. fsz 2) fájdalom nélkül kezelem a betegeimet magas szakmai színvonalon.
  Nagy gondot fordítok a fogproblémák megelőzésére is. Az ellenőrzés és a kezelési terv készítése ingyenes.
  Részletesebb információkat az: http://www.jakabo.dr.hu honlapomon találhatnak.
  Előzetes bejelentkezés szükséges, mert így a várakozás elkerülhető!
  Telefonos bejelentkezéseket az alábbi számokon várom:
  +36-30/631-7316
  +36-70/265-2766

Hirdesse cégét teljesen ingyen